.

.

HDgTSA 63 Игри Однопользовательские /Двойни Танц тепиха Нескользящие Платформи за Танцьори на Игралното одеало за Йога Нескользящие платформи за Танцьори на Игралнот

HDgTSA 63 Игри Однопользовательские /Двойни Танц тепиха Нескользящие Платформи за Танцьори на Игралното одеало за Йога Нескользящие платформи за Танцьори на Игралното одеало за отслабване (B, 93*83 см)

BGN 26.50
Сума
Налично

Релаксация на мускулите на тялото може да се подобри мускулите на корема, краката, талията и ръцетеВ същото време може да се забавлява цялото семейство.В същото време може да се забавлява цялото семейство. Това е танц подложка за домашен компютър, който е лесен за инсталиране и експлоатация. 【Забележка】 Нашите продукти са били тествани, инспектирани и са опаковани преди доставка. Лесно скочи в продължение на 10 минути, което се равнява на пробежке 3 обиколки.Име : одеало за танци Материал : PVC двоен Размер на продукта : 90*166* 5 см Размер в разложенном формата на : 93*83 см на Употреба : Първо поставете програма, щепсела и да играе. Този продукт съдържа около 100 вида английската музика, можете да танцувате в ритъма на музиката 5.Весел и магически, за деца на възраст 3-6 години, той задължително ще се радвате.Сцена : Йога, фитнес, танци, игри. Общо развлечение и фитнес могат да накарат тялото ви ефективно да се обучават по време на танца.Нашите продукти са били тествани, инспектирани и са опаковани преди изпращане.Това е чудесен подарък за рожден ден, Коледа, Деня на благодарността или други празници.Горят излишните мазнини, за постигане на перфектния ефект за тялото.Можете да купите с увереност, че нашите продукти са гарантирани 4. 【Идеален избор за подарък】 Музикална играчка мат - добра детска играчка и идеална интерактивни играчки за ранно образование.Можете да купите с увереност, че нашите продукти са гарантирани.

Свойства

Клиентите също избират