.

.

Част Бинокъла микроскоп за възрастни студенти, увеличение 40X-2500X, Микроскопи с 1,3-Мегапикселова USB-камера, за да фокусиращ, 100-кратните Маслени Иммерсионные набор от ?

Част Бинокъла микроскоп за възрастни студенти, увеличение 40X-2500X, Микроскопи с 1,3-Мегапикселова USB-камера, за да фокусиращ, 100-кратните Маслени Иммерсионные набор от обективи и предметни стъкла Микроскоп, за да

BGN 119.99
Сума
Налично

Захранващ Адаптер ac адаптер (включен в комплекта)Можете свободно да, по-добре да се изследват микроскопичен свят!.Фокусиране : груба и фина фокусиране. 1 x cd-rom (за сваляне на софтуера).Източник на захранване : захранващ адаптер за променлив ток или 3 батерии тип АА (батериите в комплекта не са включени).Микроскоп и всички аксесоари са в преносима и компактна чанта за съхранение.Родителите и децата могат да споделят радостта от опознаването на прекрасния свят на природните науки в реално време по време на домашно обучение, а специалистите в лабораторията могат по-ясно да записва информация на проби по време на експерименти. Комплектът включва 5 празни слайда и 18 заглавни листове, които ще ви помогнат бързо да се пристъпи към работа. 3 батерии тип АА (не влизат в комплекта).Лесна настройка на различни межзрачковых разстояния. окуляр с наклон 45 ° дава по-ясна преглед и най-доброто поле на видимост, а също така може ефективно да намали натоварването на шията.Дръжки груба / глоба фокусиране с двете страни са удобни за бързо фокусиране на извадката и получаване на ясна картина. 1 х 100-кратно маслен иммерсионный обектив.Когато трябва да се използва обектив 100x, моля, развийте една от трите събрани лещи (4 X, 10 X, 40 X) и вверните обектив 100x. 4 висококачествени метални ахроматических на обектива (4 X, 10 X, 40 X, 100 X) с пружинным устройство за защита, позволяващ да се избегне раздавливания предметни стъкла по време на наблюдение.Предвиден е 100-кратно маслен иммерсионный обектив с по-висок индекс на пречупване, който ще ви помогне да получават огромни ясни изображения и се наблюдава фина структура на пробата.Два широкоъгълен фокусиращ (WF10 X / WF25 X) с метален корпус обектив, добро качество и издръжливост.Споделяне на снимки и ВИДЕО : С помощта на включените 1,3-мегапикселова камера HD eyepiece и адаптер за телефон можете да правите цветни снимки и запис на видео на вашия компютър или телефон.Осветление : горната и долната част на led lightbox (Моля, обърнете внимание, че две lightbox не могат да бъдат включени едновременно).Обективи (подвижни) : обектив 4 X, 10 X, 40 X (кутия), обектив 100 X (пружинни, маслен).Двойна led ОСВЕТЛЕНИЕ : Микроскоп за възрастни оборудван с led подсветка с най-високо падането и долни пропусканием, при това яркостта на светлината може да се регулира с помощта на писалката. УВЕЛИЧЕНИЕ 40 X-2500 X : В комплект съставен бинокъл микроскоп включва 4 широкоъгълен фокусиращ (WF10 X, WF25 X) и 2-кратно обектив с 4 метални ахроматическими обективи : 4 X/10 X/40 X, 100 X (маслен), която осигурява различни увеличение от 40 X до 2500 .

Свойства

Клиентите също избират