.

.

YINUOTOL 8 мм Опашка 1-1/2 Диаметър на рязане Машина За Настилка Спойлборда части За Смилане на Карбид плочи Машина За Смилане на 2-Те Крила Строгальная Машина За почиства?

YINUOTOL 8 мм Опашка 1-1/2 Диаметър на рязане Машина За Настилка Спойлборда части За Смилане на Карбид плочи Машина За Смилане на 2-Те Крила Строгальная Машина За почистване на Дървени Дъното

BGN 61.87
Сума
Налично

Съдържа две режещи канали и два съвета за стрелката нагоре, които осигуряват по-плавен завършек в долната част на рязане, в сравнение с традиционните ножове с два ножа. се Използва за CNC и други автоматични рутери, както и ръчни и настолни, преносими маршрутизатори.Не използвайте повредени или стърчащи уши. фреза с ЦПУ на дървото с 2 крила, Опашка : 8 мм; Диаметър на рязане : 38,1 мм"; Видий плоча 12*12*2.Например, дървообработващи гравиране машина, обрезной машина и т.Отличен заместител на длета за дървообработване. се Използва за CNC и други автоматични рутери, както и ръчни и настолни, преносими маршрутизатори. Марка: YINUOTOL Параметри : Материал : сверхпрочный карбид Цвят : черен Джолан : 8 мм, Диаметър на рязане : 38,1 мм Помещение включва : 1 х слот за настилка дъски с ЦПУ 1 х пластмасова кутия 1 х отвертка Инструкции за безопасност : Моля, вземете подходящи мерки за защита и винаги с предпазни очила Не носете ръкавици, за да се избегне опасността от попадане в инструмент и издърпване на ръце, за да се повредят по време на въртене длета Инспектира длета, преди да използвате за пукнатини или чипс. Описание на продукта : Идеален за дърво, MDF, ламинат, древесностружечной печки, фанерной компактен панел, акрил и т.Като дървообработващи гравиране машина, обрезной машина и т. фреза с ЦПУ на дървото с 2 крила, Опашка : 8 мм; Диаметър на рязане : 38,1 мм"; Видий плоча 12*12*2. Избягвайте рязане на метални и дървесни материали; Използва се на меки и твърди скали, дърво, древесностружечных плочи, МДФ, компактни панели от шперплат, ламинате, акриле и т. Тази професионална машина за почистване на дъна и е идеален не само за изравняване на дървени плочи, шлифоване или изравняване на горната повърхност на дъската, но също така и за подрязване на и фрези на фуга.

Свойства

Клиентите също избират