.

.

Полнолицевая Респираторная Маска - Маска с 2 Двойки от Въздушни филтри с активен въглен 60926, за мелене на епоксидна смола, обработка на опасни отпадъци, приготвяне н?

Полнолицевая Респираторная Маска - Маска с 2 Двойки от Въздушни филтри с активен въглен 60926, за мелене на епоксидна смола, обработка на опасни отпадъци, приготвяне на бои, нефтохимическата, фармацевтичната индустрия,

BGN 10.80
Сума
Налично

Широко поле на зрение е напълно предпазва от замъгляване.Всеки път, когато миризмата на вредните емисии, може да се посочи, че филтърна кутия е наситена.Моля ви, веднага напуснете работното си място и да го замени филтърна кутия. 【Ергономичен дизайн】 Нашата респираторная маска е изработена от висококачествен силиконов материал, който е мек и здрав, носете си дълго време, без да чувстват дискомфорт. В нашия комплект включва : 1x полнолицевая респираторная маска, 4x филтър с активен въглен 60926. 【Широко се използва】 При правилно монтиране се използва за различни видове почистване, смилане, третиране на опасни отпадъци, приготвяне на бои, нефтохимическата, фармацевтичната индустрия, нанасяне на прахово покритие, възстановяване, рязане на горелка и заваряване. 【 Добро обслужване】 Ние предлагаме винаги задоволително следпродажбено обслужване от първия път, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми . 【Време на смяна на】 Филтърна кутия се препоръчва да се използва в рамките на 220 часа.Препоръчително е да се определи график и редовно да се заменят блок филтри.【Приятен дъх】 Нашата полнолицевая респираторная маска със система от два клапана ви осигурява необходимата сигурност на дишането и комфорта за защита от агенти в продължение на дълъг период от време.

Свойства

Клиентите също избират