.

.

Othmro 2 бр., Куха Телескопична Показалка за учители, Обучение Показалка за клас, Метал, Ръчно Сгъваем Показалка по-голяма дължина 39,4 инча, Ръчно Показалка за бели дъски

Othmro 2 бр., Куха Телескопична Показалка за учители, Обучение Показалка за клас, Метал, Ръчно Сгъваем Показалка по-голяма дължина 39,4 инча, Ръчно Показалка за бели дъски (червен)

BGN 3.00
Сума
Налично

нДръжката е нескользящую дизайн, а самата дръжка е удобна за използване.След стрии няма нужда да се притеснявате за автоматичен обратен натиск.Размер подходяща за ръце, да се чувстват комфортно. Изработен е от гъба от неръждаема стомана, не е лесно ръжда, здрав, устойчив на абразия, дълъг срок на експлоатация 3.Телескопична пилон от порести неръждаема стомана, има многокинетической енергия, удобно за переноске, може да се използва като ръководните флагштока, стълб за учители, стълб за конференция, стълб, за да указва сладкиш на масата, стълб, за да получите инструкции изложба. 【Няма да навреди на екрана】-Горната част на обучението показалка е направена от мек филц, не са прекалено твърди и не твърде меки, и това няма да навреди на екрана. Описание на продукта Размер : 1, м Цвят : червен сребърен цвят Технически спецификации : Име на продукта : Телескопични преносими пилони Цвят : червен Материал : Порести телескопична корона от неръждаема стомана Дължина на компресия : 215 мм Обща дължина удължаване на : 1 m Описание : 1. 【Широк диапазон на използване 】-Подходящ за традиционната класна дъска и електрическа бяла дъска; Подходящ за учители, ръководства, обучение, конференции, изказвания, обяснения участниците, на персонала и т. 【Лесно да носите със себе си】- Дължина стесняване на нашата показалка за учителите е 8,95 инча, дължина на удължаването - 39,4 инча, дължина на дръжка - 8,5 инча, лесно за пренасяне и съхранение.

Свойства

Клиентите също избират