.

.

Пътен Флакон AKOAK 30 мл/1 унция, Празни Пластмасови Бутилки за мека пресовано, за Многократна употреба, Козметични Контейнери за грим, Шампоан и Тоалетни принадлежнос?

Пътен Флакон AKOAK 30 мл/1 унция, Празни Пластмасови Бутилки за мека пресовано, за Многократна употреба, Козметични Контейнери за грим, Шампоан и Тоалетни принадлежности, Опаковка от 6

BGN 4.47
Сума
Налично

Do не переполняйте пътна бутилка за изстискванеПратката включва : 6 бр. Идеално за пътуване, бизнес пътуване, къмпинг, гмуркане, спорт и самостоятелно вземане на проби. пластмасови бутилки за изстискване. Мека туба лесно се свива, той е лек, преносим, за многократна употреба и устойчив. Размер : приблизително 97x26 мм /3,8 "x 1" (Д * Г), количество : 30 мл.Идеален за пълнене на эссенциями, кремове, лосиони, средства за грижа за кожата овлажняващи кремове, шампоани, тоник за лице, препарат за миене на тялото и други. Идеален за пълнене на эссенцией, кремове, лосиони, средства за грижа за кожата овлажняващи кремове, шампоани, тоник за лице, препарат за миене на тялото и други.Изработен от хранително-пластмаса, не съдържа BPA, е безопасен за използване и многоразов. Не е подходящ за масла, алкохол, водороден прекис, агресивни или запалими продукти.Бутилки за пътуване Спецификация : Материал : хранителна пластмаса Капацитет : 30 мл (1 унция) по-Прозрачна, можете да видите, колко течност остава Характеристика : -Произведен от хранително-пластмаса, не съдържа BPA, е безопасен за използване и многоразов.

Свойства

Клиентите също избират