.

.

Комплект за волейбол и бадминтон TOLEAD с мрежа - 17 фута x 3-5 метра височина Регулируеми Преносима мрежа за Пиклбола за задния двор, комплект за спортни игри на открито ?

Комплект за волейбол и бадминтон TOLEAD с мрежа - 17 фута x 3-5 метра височина Регулируеми Преносима мрежа за Пиклбола за задния двор, комплект за спортни игри на открито Всичко в едно с волейбольными лопатки за пиклбола

BGN 2.00
Сума
Налично

[Насладете се на тези навсякъде] Целият комплект тежи 14 кг, лесно за пренасяне и съхранение [Регулируема височина] Височина на полюса може да се регулира от 34 "до 61", и на него са ясно обозначени 3 височина (107, 120 см и 155 см) за употреба.Ние сме подготвили 4 U-образна заземляющих пирон, за да се гарантира стабилността на отделно стоящи окото на земята по време на игрите.Играйте игри на открито за приятелите и семейството си, тази волейбольную мрежа, мрежа за бадминтон и мрежа за пиклбола лесно се монтира в задния двор, алеята за бягане, плаж, затворени помещения и т.По този начин, можете да го използвате за различни цели, включително и бадминтон, волейбол, пиклбол и други спортове. Нашият уличен комплект за пиклбола, волейбол и бадминтон, предназначени за деца на възраст от 5 и повече години. [Голяма мрежа с висока видимост] Размер на окото на преносим комплект за бадминтон е 200 "L x 27,5" H.Отличен за възрастните хора в семейството правете физически упражнения, различни спортове и игри, да участва в тях, и се радват заедно. Окото е изработена от полиетилен с висока плътност, което я прави здрава и устойчива на разкъсване.

Свойства

Клиентите също избират