.

.

Буркан с Безвоздушным помпа, 5 бр. Бурканче за Крем, Вакуумни Бутилка за Еднократна употреба, Улични Контейнери за Тоалетни принадлежности, Шишета с Безвоздушным по

Буркан с Безвоздушным помпа, 5 бр. Бурканче за Крем, Вакуумни Бутилка за Еднократна употреба, Улични Контейнери за Тоалетни принадлежности, Шишета с Безвоздушным помпа за Лосиони и Кремове (1 Унция /30 мл)

BGN 11.99
Сума
Налично

[Бутилка с безвоздушным помпа] : Вакуум помпа за високо налягане, предназначени за ефективна изолация на лошия въздух и други примеси, които може да се удължи срокът на годност и да се осигури чистота и санитарни условия[5ШТ банка за безвъздушно помпа с обем 1,0 мл] : стандартен размер TSA за превоз в самолет, който е идеален за пътуване. [Широко приложение] : Вакуумно бутилка за крема е подходящ за пълнене на лосион, крем за лице, крем за ръце, шампоан и други тоалетни принадлежности, но не и за течности. [Забележка : При използване на първо попълнете продукт горната част на капацитет, а след това няколко пъти натиснете върху нея, за да премахнете излишната на въздуха.Лесен и удобен за използване, без ръчно събиране на почва, чист и санитарен. [Висококачествен материал] : Буркан с безвоздушным помпа е изработена от висококачествена прозрачна акрилна киселина, тя износостойкая и нейното не е лесно да се повреди, ефективно предотвратяване на протичането на средства за грижа за кожата.След повторно почистване може многократно да се рециклират.Можете да ги остави всичко за себе си или да ги споделите с приятели, семейство или колеги!.

Свойства

Клиентите също избират