.

.

Ежедневно кокосово почистващо средство за лице Alaffia за всички типове кожа. Прави кожата свежа и хидратирана, благодарение на кокосовому часовник Fair Trade и Ниму, Вега?

Ежедневно кокосово почистващо средство за лице Alaffia за всички типове кожа. Прави кожата свежа и хидратирана, благодарение на кокосовому часовник Fair Trade и Ниму, Веганскому, без насилие, Без парабени, изцяло кокосовому,

BGN 2.67
Сума
Налично

Нашето кокосово почистващо средство за лице, произведени на базата на кокосово масло първото пресоване, предназначени за хранене и защитаПросто изплакнете с топла вода и подсушете с потупване.Нашите кооперации себе си жени в Западна Африка, се произвеждат продукти на справедливата търговия, простираща се корени в традицията.Натурални съставки го правят идеалното средство за ежедневна употреба за всички типове кожа!.Лицето ще остане гладка, свежа и подмладена.Нашият прост списък веганских съставки подходящ за ежедневна употреба.Направено с любов и уважение.Гордост без жестокост.Продукти Alaffia не съдържа сулфати, парабени, фталатов, силиконов, минерални масла, изкуствени оцветители и синтетични аромати. След почистване алаффией никога не оглянетесь назад!.Независимо от това, чувствителна имате или суха кожа, нашето нежно почистващо средство, създадено за всички!. Защитете и почистете кожата от замърсители и замърсители на околната среда с помощта на Alaffias Coconut Face Cleanser.Избирайки нашите продукти са ръчно изработени, се присъедините към нас в подкрепа на образованието, майчинска грижа и устойчивостта на околната среда.

Свойства

Клиентите също избират