.

.

FABEAUTY 613 Перука дантела отпред Коси 13x4 Светли Перуки Дантела Отпред коси 180% Плътност 613 HD Перука Дантела Отпред Предварително откъснато от косата на бебето (24 инча, 613

FABEAUTY 613 Перука дантела отпред Коси 13x4 Светли Перуки Дантела Отпред коси 180% Плътност 613 HD Перука Дантела Отпред Предварително откъснато от косата на бебето (24 инча, 613 перука насипни вълна 13X4)

BGN 3.00
Сума
Налично

Предварително выщипанный косата е естественОбикновено по-лесно се помрачи косата, да ги облекчи.При правилния метод за грижа срока на експлоатация на косата може да бъде удължен с повече от една година.Това гарантира, че направления на влакна не ще паднат.Гъсти Детски Косата Наоколо.Дишаща и издръжлива дантела материал го прави по-удобно.Подходящ за всички тонове на кожата, много естествен.Q4 : Как да се избегне entanglements /загуба?. Климатик е много важно за запазване на мекотата и послушности на косата, оставете го за косата за 5-10 минути и го оставете да изсъхне на въздуха, а не выдувайте.Добре се вписва, лесно се поставя и отстранява .Гума капачка, предназначени за засаждане и комфорт, което позволява носенето на тези устройства.В3 : Как се изпират перука?.Q2 : Мога ли аз за боядисване на косата?. Винаги използвайте балсам или масло за грижа за косата.Бъдете внимателни и высушивайте му парче по парче.Отговор : След измиване на перуката не вытряхивайте го в кърпа.Q1 : Това е HD-дантела?.Дантела HD по-естествена.Отговор : Обикновено спутывается заради натрупването на мръсотия, солена вода, хлор или сухота. 4 Гребени с регулируема еластична лента могат да използват обикновено главата 21,5"-23". перука 13x6 може да се направи по-дълбока част.Размер на дантела : 13x4 Свободната част може да се направи от всяка страна.Редовно мийте главата нащърбена гребен с висококачествен шампоан и балсам и ежедневно четка за коса.По-дишащи и удобни за ползване. Бразилски дълги къдрави перуки за жени 18-42 инча.HD Прозрачна дантела по-естествена. -613 светли цветове, 13x4 дантелен вълнообразни перука отпред.

Свойства

Клиентите също избират