.

.

Eaarliyam Флакон-Спрей за Прах, Козметична Опаковка Прах за многократна употреба Флакон, Празен, Разборный с Фиксирующей Дюза за Пътуване, Прозрачен, Флакон-Спрей за Пр?

Eaarliyam Флакон-Спрей за Прах, Козметична Опаковка Прах за многократна употреба Флакон, Празен, Разборный с Фиксирующей Дюза за Пътуване, Прозрачен, Флакон-Спрей за Прах

BGN 3.00
Сума
Налично

Описание Флакон-спрей за прах е подходящ за переупаковки плитки, сухи, не слеживающейся и нелипкой прах, ронлива прах за грим, брашно, сода за хляб, подкрашивающих прахове, ароматизирующих прах и т Пътен флакон с прах за еднократна употреба ще стане добър помощник за вашето пътуване. -Размер : 6,2x14,7 см /2,44x5,79 инча.Флакон с прах, спрей за основно изработен от устойчив на РЕТ-материал, който гарантира по-дълъг живот.Характеристики на Флакона със спрей на прах -Цвят : прозрачен.Опаковката включва 1 * Флакон със спрей на прах. Флакон за прахово козметика гъвкав и може да се използва за сух шампоан, блясък, прах за подкрашивания корени, ароматни пудр, дезодоранти и така нататък. -Материал : PET. Забележка : Трябва да се уверите, че флакон и прах от сухи, и не се излива в него твърде много прах, оставяйки достатъчно място за пръскане с помощта на главата на помпа.Бутилка за прах за еднократна употреба мини размер, лек и преносим и подходящ за пътуване, почивка, къмпинг и т.Опаковка прах има вътрешен механизъм, за да ви помогне да се излее продукт във вътрешната тръба (средата), за добро задържане на прах.

Свойства

Клиентите също избират