.

.

Растителен подарък чист картоф на прах 土豆粉 Натурална картофено брашно, чудесен аромат за напитки, придава аромат и вкус на Прах, без ГМО, без пълнители, без добавк?

Растителен подарък чист картоф на прах 土豆粉 Натурална картофено брашно, чудесен аромат за напитки, придава аромат и вкус на Прах, без ГМО, без пълнители, без добавки от 100 г / 3,25 грама

BGN 15.50
Сума
Налично

No, Без ГМО, без добавки, без консерванти, Без Изкуствени оцветители, Без Ароматизатори, без соя, без пълнители, без глутен ✅✔️ Картофено брашно задържа водата, благодарение на което мая тесто-лесно да направлява и да се справят, а също оказва се, влажна мая хляб с по-добър срок на годност.С лъжичка се прилага за всяко измерване. ✅✔️ Картофено брашно се използва като сгъстител за готвене на по-меки сосове, след като добавя, яхнии и супи, както и за много други цели при приготвянето на ястия без съдържание на глутен и зърно.Срок на годност : 12 месеца След отваряне, Необходимостта от Напитката се Елиминира възможно най-скоро. ✅✔️ Без ГМО, без добавки, Без консерванти, Без Изкуствени оцветители, Без Ароматизатори, без соя, Без пълнители, без глутен.Приемайте го ежедневно по време или между храненията, добавяйки в коктейл или шейкове, и ще разберете, че е най-богата на хранителни вещества храна на планетата. ✅✔️ Картофено брашно не съдържа глутен и е подходящ за готвене на картофи, хляб и брашно за сладкиши. ✅✔️Картофено брашно се състои от една съставка, не съдържа глутен, зърнени храни, веганская, вегетарианска и кошер. ✅✔️ Любител на прах?Приемайте го в естествената си форма под формата на прах за по-висока концентрация, по-бързо усвояване, за улесняване на стомаха и на по-голям брой начини да се fu.

Свойства

Клиентите също избират