.

.

TOYANDONA 20 Двойки Стикер на стената с Отпечатък от Крака, Стикер на Пода, Стикер на Стената, Стикер за Стена, Стикери за стена, за Деца, Стикери за деца, Етикети на кракат?

TOYANDONA 20 Двойки Стикер на стената с Отпечатък от Крака, Стикер на Пода, Стикер на Стената, Стикер за Стена, Стикери за стена, за Деца, Стикери за деца, Етикети на краката щампи, Стикери за Баня, Аксесоари за Баня

BGN 6.19
Сума
Налично

ЕТИКЕТИ С МАЛКИ отпечатъци - Етикети с отпечатъци, етикети на пода в детската градина, самозалепващи етикети на пода в банята.акценти в следе търсите етикети за пол?Това продуктът е произведен от висококачествен PVC материал, трайни за продължителна употреба. - Размер : Около 12 x 6 x 0.ЕТИКЕТИ към ПОДА с пръстови ОТПЕЧАТЪЦИ - Изработени от висококачествен PVC материал, издръжлив за продължителна употреба.Стикер за стена с отпечатък от крака - може да се използва като подови стикери за декорация на детската градина. - Дизайн с анимационни модел, елегантен и привлекателен стикери.ЕТИКЕТИ НА УЧИЛИЩЕ, ПОЛ - в допълнение, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме.СТИКЕР на ПОДА в ДЕТСКАТА стая - е Направена от висококачествен PVC материал, за по-дълга употреба. - За да се намали вероятността от подхлъзване по време на къпане, наклейте стикер на пода, за по-безопасно използване по време на къпане. етикети за пода в банята Създават твърда повърхност и при сухи и влажни условия, предотвратяване на подхлъзване и падане в опасни зони на дома.

Свойства

Клиентите също избират