.

.

Колоездене, балони във формата на сърце под формата на дърво за Свети Валентин (5) за многократна употреба кафе ръкав с лед с дръжка От Неопрен за напитки, кафе лате, ?

Колоездене, балони във формата на сърце под формата на дърво за Свети Валентин (5) за многократна употреба кафе ръкав с лед с дръжка От Неопрен за напитки, кафе лате, чай, напитки, бира (Голям 30-32 унция)

BGN 5.63
Сума
Налично

【Идеални подаръци】 можете да ги оставите за себе си или да споделите с приятели, семейство или колеги!Това е идеален подарък за рожден ден, Коледа, Ден на майката, Ден на Св Удобна за захващане дръжка.Дръжка дизайн улеснява задържане на чаши, може лесно да се почиства, тя изсъхва бързо и помага по-дълго да запазят напитки с лед студено. Насладете се на питие свободно, без да се притеснявате за това, колко бързо ще се стопи. Вшитый еластичен спускане над 6. 【Предотвращайте разливи, конденз и елементарно】 Тези кафе ръкави поддържат ръцете топли и сухота, изолационен ръкав за чаши предпазва от капки вода, след като си пият сконденсировался, избягвайте попадане на капки върху дрехи, коли, мебели и т. Предотвратява разливи, кондензат и елементарно Материал : неопрен + полиестер Размер и кацане : Малко кафе ръкав с дръжка (подходящ за 18-20 грама), на около Височина : 4,6 "/ 11,7 см, диаметър на дъното : 2,8 "/7,1 см Среден кафе ръкав с дръжка (подходящ за 24-28 унции), на около височина : 6,22 "/ 15,8 см, диаметър на дъното : 2,8 "/ 7,1 см Голям кафе ръкав с дръжка (подходящ за 30-32 унции), на около височина : 7,5 " / 19 см, диаметър на дъното : 2,8 "/7,1 виж. Характеристика : 1. 【Добра разтегливост】 Нашите ръкави за напитки са на разположение да отговарят на различни кофейным напитки с лед, на други популярни марки на бутилки за вода и чаши.

Свойства

Клиентите също избират