.

.

Правоъгълна Акрилна Ваза, Прозрачна Акрилна Ваза за цветя, Декоративна Модерна Ваза с дължина от 24 инча за Сватба на домашен интериор, Правоъгълна Цвете Централна ?

Правоъгълна Акрилна Ваза, Прозрачна Акрилна Ваза за цветя, Декоративна Модерна Ваза с дължина от 24 инча за Сватба на домашен интериор, Правоъгълна Цвете Централна Ваза за масата за хранене (24 инча с 24 дупки)

BGN 18.41
Сума
Налично

【Практически акрилна ваза за цветя】 : Всяка правоъгълна акрилна ваза има подвижни панел и 24 дупки 【Богат на функции ваза за цветя】 : Подходящ не само за маса за хранене, но и за украса на дома, ресторанта, на цветята-магазин, офис, сватби. 【Идеален подарък】 : Правоъгълна акрилна ваза - идеалният подарък за вашите приятели, family. 【Идеален подарък】 : Правоъгълна акрилна ваза - идеалният подарък за вашите приятели, family.6 инча, така че можете да бъдете сигурни в неговата продължителна употреба.【Е изработен от акрил материал】 : Ваза за цветя, изработени от акрил с дебелина 0,12 инча и размера на вази 24 × 4 × 2. 【Богат на функции ваза за цветя】 : Подходящ не само за маса за хранене, но и за украса на дома, ресторанта, на цветята-магазин, офис, сватби.Всяко цвете може да бъде отделен от пространството. 【Е изработен от акрил материал】 : Ваза за цветя, изработени от акрил с дебелина 0,12 инча и размера на вази 24 × 4 × 2.it това е вашият добър избор, когато искате да изпратите подарък на сватбена церемония, къща затопляне.6 инча, така че можете да бъдете сигурни в неговата продължителна употреба.Всяко цвете може да бъде отделен от пространството.

Свойства

Клиентите също избират