.

.

DesirePath 2 бр. Летящи Тигри Зъби От Устата на Акула, Винилови Стикери с Высечкой, Автомобилни Стикери, Външни Етикети, Стикер за Страничната врата на Колата (зъби от уст?

DesirePath 2 бр. Летящи Тигри Зъби От Устата на Акула, Винилови Стикери с Высечкой, Автомобилни Стикери, Външни Етикети, Стикер за Страничната врата на Колата (зъби от устата на Акула, 2 бр.)

BGN 2.33
Сума
Налично

Готин и оригинален дизайн, колата прави нещо необичайно * 3Качеството е много добро, тя е здрава, я лесно отклеить и выцвести, а също така тя е водоустойчив, може лесно да се записвам и да теглите, без остатък или увреждане на повърхността. Универсално подходящ за всички прозорци, автомобили, камиони, джипове, лодки, atv-та и различни повърхности (Забележка : не можете стик матирани фолио на повърхността) Технически характеристики : * Материал : PVC * Цвят : както е показано на снимките * Размер : Стикер "Зъб на акула" с черни очи : 150 * 40 см/59 * 16 инча (прибл.Готин и оригинален дизайн, изработка на вашия автомобил необичайно. Изработен е от висококачествен PVC, водоустойчив, здрав * 4. ✔ Страхотно бижу - Размерът на тази шарени етикети достатъчно голям, за да затворите страничната врата на колата. Лесно се поставя и отстранява, без остатък или увреждане на повърхността * 5. (Забележка : не може да наклеиваться на матирана повърхността на филма).✔ Стикери от PVC с участието на зъбите на акула за автомобили - Материал етикети е изработен от висококачествен PVC.Голяма стикер придава на автомобила по-характерен и стръмен вид, така че околните не винаги сводили очите с вашия автомобил. ✔ Как да инсталирате - Първо сотрите прах с кола, най-важният момент е в това, че трябва да се поръси с лепило повече вода на страничната страна на етикети, за да можете да коригира позицията на етикети и премахване на мехурчета (подробен процес за инсталиране, вижте описанието на продукта). ✔ Стикери от PVC с участието на зъбите на акула за автомобили - Материал етикети е изработен от висококачествен PVC.Готин и оригинален дизайн, изработка на вашия автомобил необичайно. (Забележка : не може да наклеиваться на матирана повърхността на филма).За собствениците със строги за неговия размер, моля измерете размера преди да поръчате. ✔ Автомобилни общи - Този стикер, подходящ за спортни автомобили, камиони, джипове и други видове превозни средства. ✔ Широко приложение : тази автомобилна стикер е универсална, който е подходящ за повечето автомобилни състезания, може да се прилага и за украса на предния капак на автомобила, огледало за обратно виждане и купето на автомобила; Това е идеалният избор, украса за любителите на автомобили.Качеството е много добро, тя е здрава, я лесно отклеить и выцвести, а също така тя е водоустойчив, може лесно да се записвам и да теглите, без остатък или увреждане на повърхността. Стикери от PVC с участието на зъбите на акула за превозни средства * 2.) * Количество : 2 бр. ✔ Широко приложение : тази автомобилна стикер е универсална, който е подходящ за повечето автомобилни състезания, може да се прилага и за украса на предния капак на автомобила, огледало за обратно виждане и купето на автомобила; Това е идеалният избор, украса за любителите на автомобили.

Свойства

Клиентите също избират