.

.

Wellquinn Квадратни Типсы за нокти с пълно покритие 4XL Прозрачна цилиндрична форма Фалшиви Директни Зауженные Квадратни Режийни Типсы за нокти 240 бр. Полупокрытие Квад?

Wellquinn Квадратни Типсы за нокти с пълно покритие 4XL Прозрачна цилиндрична форма Фалшиви Директни Зауженные Квадратни Режийни Типсы за нокти 240 бр. Полупокрытие Квадратни Нокти за Акрил, Гел Натиснете Върху ноктите

BGN 9.49
Сума
Налично

Прозрачни квадратни върховете на ноктите с пълно покритие, изработени от висококачествена abs-пластмаса и са много издръжливиНанесете за няколко минути, като придава естествен вид и безупречно покритие.Нанесете лепило върху ноктите.Конусен квадратни уши Wellquinn 4 XL, изработени от висококачествен прозрачен ABS-материал, по-фин и естествен, се различават за висока износоустойчивост, не сминаются и не отбеливаются при рязане и флексия.Лесно се нанася и отстранява, се използват с лепило, достатъчно силни, за да продължи около 2-3 седмици при правилна поддръжка, режийни ноктите са напълно подходящи за повторна употреба.Изберете ноктите на правилния размер за всеки пръст.Подпилите странични страна и област на кожичките, за прецизно напасване маникюрной пръчка.Подпилите и придайте форма на новия си ноктите, ако това е необходимо. идеален за използване на сватбата, последния вечер, очаквайки следобедните срещи. нанесете върху ноктите с пълно покритие, квадратна за физическо разтоварване, нанесете за няколко минути, с естествен изглед и бесшовным покритие.По-тънки и по-естествено. използвайте с гелевым лак за нокти, полигелем за изграждане на нокти или акрилен комплект за нокти и създайте свой собствен дизайн на ноктите е самостоятелно, което води до всякакви бижута, като пайети, кристали, скъпоценни камъни, огледална пудра на прах, просто създавайки толкова ярък стил, доколкото вие мислите.

Свойства

Клиентите също избират