.

.

Впитывающий Подложка За Кухненско Кран, 4 предмета, Забавни Морски Животни, калник на задно колело За Мивки, Брояч за Баня и Микробуса, Брояч За Мивки, Средство За Пр?

Впитывающий Подложка За Кухненско Кран, 4 предмета, Забавни Морски Животни, калник на задно колело За Мивки, Брояч за Баня и Микробуса, Брояч За Мивки, Средство За Предотвратяване на Петна От Вода

BGN 9.99
Сума
Налично

【4 комплекта миксер за улавяне на спрей】 Впитывающий тампон за кранче от микрофибър размери приблизително 15 х 5Това също може да бъде подарък за вашето семейство, приятели. Цветове на монитора на вашия компютър може леко да се различават от действителните цветове на продукта, в зависимост от настройките на вашия монитор, моля, разберете.Не е необходимо често да се почистват с плотове за мивки след употреба на крана, водата вече не брызжет си на плота. - Моля, напомните, че вие можете да сменяте впитывающую уплътнение за течаща вода на всеки 2 дни, за подобряване на потребителския опит. ✦ Опаковка-2 парчета абсорбираща подложка за миксер от микрофибър-3 парчета абсорбираща подложка за миксер от микрофибър-4 парчета абсорбираща подложка за миксер от микрофибър ✦ Достъпни размер на килима-15 "X 5,5", диаметър на отвора за подложка за миксер-2,3" ✔ Забележка поради ръчно измерване, моля, се допуска малки грешки в размер на. 【Конструкция с обтеканием кран】 Нашия ловецът спрей крана, има кръгла конструкция, която обгражда вашата смесителна батерия за поддържане на плотове, мивки, чиста и суха. 【Материал впитывающего подложка】 Абсорбиращи подложки за кран, изработени от микрофибър и попиваща гъба.

Свойства

Клиентите също избират