.

.

Опаковка от сапун, кухня, трапезария, Притежателят на Гъба за мивки JOSEKO, 2-в-1 с Кух дизайн, помпа Опаковка за сапун, Захранващи за мивки на масата, Инсталация за Пълне?

Опаковка от сапун, кухня, трапезария, Притежателят на Гъба за мивки JOSEKO, 2-в-1 с Кух дизайн, помпа Опаковка за сапун, Захранващи за мивки на масата, Инсталация за Пълнене, Здрав и Неръждаем Бял

BGN 5.69
Сума
Налично

н【ЛЕСНО ДОЗИРАНЕ】 Побира до 8,83 грама течност. 【Незабавен опаковка сапун за съдове 2 В 1】 1 ръчно управление, компактна организация, захранващи за мивка с прикрепена стойка за съхранение на гъби, скрубери, покривки, почистващи тампони в едно удобно място, не се допуска попадане на вода в кухненски рафтове. 【Иновативен дизайн】 Опаковка сапун за измиване на съдове с куха конструкция побира всичко гъба, тел, кърпи, почистващи подложки и т. 【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО и ВРЕМЕ】Този диспенсер за миене на съдове напълно да трансформира вашата кухненска живот, той е предназначен за по-бързото миене на съдове, незабавно включване ще ви спести време, а работата с една ръка ще ви позволи винаги поддържат високо ниво на енергия. идеален за дозиране на сапун в кухнята.Опаковка течен сапун за съдове за кухненски мивки Размер : 5,51 "x 3,94" x 3,54" / 14 см х 10 см х 9 виж 【Високо качество】 Трайни и устойчиви на корозия, за разлика от други традиционни диспенсеров, този диспенсер за сапун Kadell е проектиран така, че да се превъзходно, изработен от небьющегося ABS-пластмаса, което го прави издръжлив. Помпа за дозиране на сапун, който е в състояние да кликват повече от 50 000 пъти.

Свойства

Клиентите също избират