.

.

1 Бр. Удобен Скрубер за душ Стенен силикон Скрубер за душ с вендузи за мъже и жени, плосък Скрубер за тялото, Прикрепен към стената на душ, Скраб за крака за душ, 1 кука,

1 Бр. Удобен Скрубер за душ Стенен силикон Скрубер за душ с вендузи за мъже и жени, плосък Скрубер за тялото, Прикрепен към стената на душ, Скраб за крака за душ, 1 кука, комплект (розов)

BGN 31.95
Сума
Налично

[СТРЕСА] Нашето средство за измиване на краката за пода в банята се почиства и масажи на краката и гърба си, докато помага да се намали умората [ЛЕСНО ИЗМИВАНЕ на гърба] Благодарение на трайни присоскам, които лесно се залепват към стената, ти не трябва да вземат неудобни пози, за себе си намажете гърба.Тази функция е особено важно за тези, които са склонни към падане, като възрастните хора и тези, който се възстановява след травми. [НАДЕЖДЕН И противоскользящий] Нашият скрубер за душ с вендузи е разработен в съответствие с изискванията за безопасност.[НЯМА НУЖДА да се НАВЕЖДАТЕ] Тампон за почистване на краката за пода в банята е оборудван с коментарите на плавниците, които втираются в областта между пръстите на краката без да е необходимо да се навеждате. [ПОДОБРЯВАНЕ на ЗДРАВЕТО] Мат за измиване на краката ще се ускори кръвообращението в стъпалата, предотвратяване на болка и изтръпване на краката и ходилата.Трайни нещастници в долната част, надеждно прикрепляющие стъргало за краката към пода, ще ви помогнат да остане на място и да поддържат добро равновесие, предотвратяване на подхлъзване в банята.

Свойства

Клиентите също избират