.

.

За опесъчаване и карета перална корона Шлайфане кръг Корона Острилка за тренировки, електрически инструменти и Полиране на Кръжок По Корунду Опесъчаване корона Д?

За опесъчаване и карета перална корона Шлайфане кръг Корона Острилка за тренировки, електрически инструменти и Полиране на Кръжок По Корунду Опесъчаване корона Дюза за wheelhead машини (Оранжев цвят)

BGN 10.46
Сума
Налично

-Идеално за всеки майстор за всичко-Да повиши степента на използване на тренировка.Също така е подходящ за заточване на ножове, ножици и ножове косачки. -Повишаване на степента на използване на тренировки.-Използвайте електрическа бормашина, за да се приведе в действие. -Един малък преносим гъвкав инструмент.-И за двете страни.Трябва да направите това два пъти за всяка тренировка.-Малък преносим гъвкав инструмент. -Използвайте електрическа бормашина, за да се приведе в действие.Много подходящ за отстраняване на метални чеп след рязане, гладки заварки, шлифоване нитове и премахване на ръжда.Направете полировку изделия по-ярка, по-добре използвайте за различни теми, като например метал, дърво, нефрит, ахат и т.параметри : Материал : корунд + ABS Размер : 170x40 мм Цвят : оранжев, син Диапазон высверливания : 2-12,5 мм Функции : -Подходящ за тренировки на желязо.-Предназначена е за различни размери на бита.-Устойчив на абразия шлайфане кръг от корунд. -Подходящ за тренировки на желязо.-Бърз и лесен начин за заточване на тренировки.-С помощта на тренировки завъртете шлайфане кръг с шкурка 100, а след това натиснете тренировка към него, за да се получи остра модерните.

Свойства

Material:
Corundum + ABS
Size:
170x40mm
Color:
orange, blue
Clamping range:
2-12.5mm
Features:
-Suitable for iron drill bits.:
-Improve drill bit usage rate.:
-Use electric drill to power drive.:
-Small portable utility tool.:
-Wear-resistant corundum grinding wheel. :

Клиентите също избират