.

.

Електрическа Силиконова Четка за Шишета с Соской-празна карта, Четка-Взетия и Държач за бутилки, 2023 Нова Множество Машина За почистване на бебешки шишета, Набор от ?

Електрическа Силиконова Четка за Шишета с Соской-празна карта, Четка-Взетия и Държач за бутилки, 2023 Нова Множество Машина За почистване на бебешки шишета, Набор от Многофункционални четки за зареждане на 360 Градуса

BGN 0.33
Сума
Налично

【Почистване с въртене на 360 градуса】Глава на четка се върти на 360 градуса, достигайки всеки ъгъл и пукнатини за цялостно почистване 【Електрически ключ】 Поставете щеточную глава четка за бутилки в бутилка, щракнете върху превключване на палеца, четка ще започне да работи, и натиснете бутона за превключване на палеца, за да спре да работи след почистване. 【Естетика 】 баланс на функционалност и естетика, след многократно отстраняване на грешки от професионален екип, ние сме намерили идеалното усещане за заснемане, така че да го чисти по-дълго време, не чувствам умора. 【Леко лепило за хранителни продукти】 е Внимателното почистване, без BPA, безопасен и лош. 【Замяна глава на четка】 Четка за шишета има водоустойчива конструкция, главата на четката може бързо да се сменят, и от него е удобно почистване на всички видове шишета за хранене, без да вредят на капачката на бутилката.Снабден е с литиево-йонна батерия с капацитет 1200 mah, този комплект четки може да работи в продължение на няколко часа без презареждане. бионическая гъвкава четка с висока плътност, лесно премахва остатъците от мръсотия. 【Напълно функциониращ почистване】 Напълно автоматичен мотор-редуктор с висок въртящ момент прави бебешки бутилки по-чисти, леки и безгрижни, подходящ за всички видове бутилки за вода в ежедневния живот.

Свойства

Клиентите също избират