.

.

Четка за почистване на Отвори капака чаша 3 в 1, Многофункционална Четка За почистване на шишета, Подходящ за кухненски капачки, бутилки за вода, Дюза за подаване на ?

Четка за почистване на Отвори капака чаша 3 в 1, Многофункционална Четка За почистване на шишета, Подходящ за кухненски капачки, бутилки за вода, Дюза за подаване на Стъклена чаша, Накрайник за ъгли за измиване на Домашна

BGN 11.48
Сума
Налично

6*11Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката. 【Широко приложение】 : Подходящ за всички чаши и бутилки, такива като чаши, буркани, млечни бутилки, спортни чаши, чаши за вино, чаши чай, чаши, капачки за термосов и т. 【Качество на материалите и】 : Изработен е от висококачествена ABS + PP + PET + силикагел, здрав и издръжлив, може да издържа на температури до 80 ° C, с високо качество. също може да се използва за манекени, капаци за манекени, чинии, пустышек и т. ③ Ъглова четка с твърд косъм : Премахване на мръсотията от ъглов канали на съда. 【Обмислен дизайн】 : се завърта на 180 ° и се заменя, малък и бърз, лесен заменя, с отвори за захващане, може да се затвори, когато не се използва, и удобно за съхранение. 【Лесно почистване】 : Четка за почистване на гърлото на бутилката и внимателно влияе върху всякаква повърхност и няма да навреди на вашата система за домашно почистване. Техническа спецификация : Материал : ABS + PP + PET + силикагельцвет : сив /син /зелен Тегло : 35 грама (с кутия)Размер : 3.И той се специализира в зачервяване на лицето дълбоки бразди, пропуски и ъгли.

Свойства

Клиентите също избират