.

.

Одобрен Авиокомпания Чанта За Пренасяне на Домашни Любимци С Текстура на Тухлена Стена На Фона На Меката Странична Преносим Лесен Пренасяне за Дребни Животни за н?

Одобрен Авиокомпания Чанта За Пренасяне на Домашни Любимци С Текстура на Тухлена Стена На Фона На Меката Странична Преносим Лесен Пренасяне за Дребни Животни за най-Малките Животни Заек Куче Котка

BGN 3.33
Сума
Налично

Многовариантен дизайн на входа : 4 етажа прозорци и 3 отваряне на вратите (два странични входа и един на горния вход за обзавеждане на влизане и излизане на домашни животни)Вътрешно уплътнение е направена от мек вълнен плат. Два начина на носене : с регулируем пагон, може да бъде чанта или чанта през рамо.Размер на пренасяне за домашни любимци : 17x10x11,8 инча/43x26x30 см, моля измерете размера и теглото на вашия домашен любимец преди покупката, така че той имаше достатъчно място. ❺ От лявата и дясната страна има отразяваща колан, което прави пътуването нощем е по-безопасно. ❷ Чанта за домашни любимци са изработени от плат Оксфорд и здрава дишаща мрежа.

Свойства

Клиентите също избират